Cégünk a tervezés első lépéseitől a kivitelezés lezárásig vállalja informatikai hálózatok kiépítését. Szakembereink üvegszálas és UTP-alapú hálózatok kiépítését is vállalják, illetve modern, minden igénynek megfelelő telefonos és informatikai hálózat létrehozását biztosítják cége számára. Nagy gyakorlattal rendelkezünk a vezetékes, illetve vezeték nélküli rendszerek kiépítésében, telefonközpontok programozásában és telepítésében. Mindezt természetesen az ipari szabványoknak megfelelően, költséghatékony módon.

Réz alapú hálózat
A legelterjedtebb strukturált hálózati forma, amely analóg és digitális átvitelre is alkalmas, telepítése és szerelése egyszerű, gyors és alacsony költségekkel bír.

Optikai hálózat
Rendkívül gyors és zavartalan adatátvitelt biztosít, és akár több száz kilométeres távolságok áthidalására is alkalmas hálózat, amely a legkorszerűbb üvegszálas technológiával készül.

Vezeték nélküli hálózat
Az irodán belül nagyfokú mobilitást biztosító hálózat, amely minimális beruházással, egyszerűen telepíthető, számos platformon probléma nélkül használható.

Ha valamelyik hálózati típust szeretné kiépíttetni vagy csak érdeklődne bátran keressen minket elérhetőségeinken vagy az info@borosinformatika.hu mail címen. Ingyenesen vállalljuk a hálózatépítési lehetőségek felmérését és fejlesztési tanácsadását.

Kérdése van a hálózatépítéssel kapcsolatban?

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet

    [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]