ZyXEL hálózati eszközök

ZyXEL hálózati eszközeinek telepítése és beállítása.

ZyXEL hálózati eszközök

Cégünk a ZyXEL által gyártott hálózati eszközök értékesítése mellett vállalja azok telepítését és konfigurálását is. A cég termékei teljes hálózati megoldásokat kínálnak, melyek a vállalatok számára lehetővé teszik a szélessávú hozzáférést, vállalati alkalmazások használatát és digitális berendezések használatát is. A ZyXEL termékei nem csak minőségi és megbízható szolgáltatásokat kínálnak, de valós idejű hatékony hozzáférést is a cég informatikai rendszere számára. Az eszközökkel biztosíthatja a szolgáltatás folytonosságát, növelve teljesítményét, és javítva a hálózati vezérlést. A ZyXEL biztonsági megoldásai megvédik a cég adatait a külső és belső fenyegetésektől.
hardver karbantartás

Integrált megoldások

A vállalati hálózatok hatékonyságát a ZyXEL One Network integrált szolgáltatás segítségével teszi hatékonyabbá.

Intelligens rendszer

A ZyXEL rendszereinek használatával a közelben található kapcsolt eszközök gyorsan áttekinthetőek és akár távolról is könnyen vezérelhetőek.

Széleskörű szolgáltatások

A ZyXEL a világ egyik vezető hálózati megoldásokat gyártó vállalataként biztonsági alkalmazásokat, switcheket, hálózatmenedzsment, vezeték nélküli LAN és átjáró megoldásokat is kínál.

Ingyenes ajánlatkérés

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Zyxel termékekkel kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet