Zentyal szerver telepítés, üzemeltetés

Active Directory

A már létező Microsoft Active Directory tartományunkat hozzákapcsolhatjuk a Zentyal szerverhez, az azt korábban kezelő rendszertől függetlenül. Az IT infrastruktúrát így egyetlen felületről kezelhetjük mindenirodában és telephelyen, ahogyan a felhasználók és csoportok beállításait is a központi felületről végezhetjük el.
hardver karbantartás

Natív támogatás

A Microsoft Active Directory natív támogatásának köszönhetően változatlan módon férhetünk hozzá a Zentyal Directory tartományhoz. A Windows asztali rendszereket, Mac és Linux rendszereket egyaránt támogatja a szoftver

Központi kezelőfelület

A felhasználókat, csoportokat, listákat és kapcsolatokat a szabványos hitelesítő protokollok használatával menedzselhetjük, a konfiguráció, jelszóerősség, hozzáférések testre szabhatóak.

Irodai környezetre szabva

A gyors szoftvertelepítés és frissítés által nagyobb számú asztali rendszer is könnyen kezelhető.

Zentyal szerver

szoftver karbantartás
A nyílt forráskódú Zentyal ideális operációs rendszer, amellyel könnyedén irodai környezetet teremthetünk. A szerverek kezelésére alkalmas szervert kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelően fejlesztették ki, használható adattárolóként, infrastruktúrakezelő szerverként és kommunikációs szerverként is.

Nyílt forráskódú

A felhasználók a teljes forráskódhoz hozzáférhetnek. A platform egy fejlesztői felületet is magába foglal, melynek segítségével könnyedén adhatunk hozzá további szolgáltatásokat a rendszerhez.

Könnyű kezelhetőség

A telepítés és konfiguráció egy könnyedén kezelhető grafikus felületen történik, mindössze 30 perc alatt, minden frissítést telepítve.

Windows alternatíva

A Zentyal szerver Exchange kompatibilis, felismeri az Outlook klienseket, segítségével Active Directory kiszolgáló készíthető egyszerűen és hatékonyan.

Ingyenes ajánlatkérés

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Zentyal operációs rendszerrel kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet