Professzionális szerverüzemeltetés

Előzze meg a rendszerleállásokat!

A szerver az informatikai rendszer központja; így váratlan kiesése a teljes rendszert lebéníthatja.

Professzionális szerverüzemeltetési szolgáltatásunk keretében biztosítjuk annak megbízható működését, kialakítjuk az ideális hardver-szoftver kombinációt, illetve a vállalkozás igényeinek megfelelően telepítjük a szükséges szerver szoftvereket és elvégezzük a hibátlan működéshez szükséges beállításokat.

Az automatikus hibariasztásnak köszönhetően azonnal értesülünk a szerver futásában bekövetkező változásokról, így hiba esetén a probléma elhárítása gyorsan megkezdődhet.

A lánc leggyengébb szeme mindig a nem megfelelően teljesítő szerver – egyetlen gép kiesése az egész rendszert megbéníthatja!

Microsoft és Linux szerverek

Vállalkozása igényei alapján Microsoft Windows Server 2012 vagy Linux operációs rendszerek közül választhat. A Microsoft költségesebb, ám nagyvállalatok számára ideális lehet, míg a Linux esetében nincsen szükség licencdíjak megfizetésére, mégis stabil rendszerre számíthat.
adatvédelem

Microsoft

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a stabil nagyvállalati támogatás, illetve Microsoft-specifikus programokat szeretnének használni.

Linux

Ideális választás azok számára, akiknek egy stabil és biztonságos szerverre van szükségük, de nem szeretnének licencdíjat fizetni az operációs rendszerért.

Üzemeltetés

Bármilyen típusú rendszert választ is, rendszergazdáink állandó felügyeletet és szakmai tanácsadást biztosítanak, az esetleges hibákat haladéktalanul kijavítják.

Fizikai és virtuális szerverek

adatbiztonság
Informatikai rendszerének alapjául szolgálhat egy hagyományos fizikai szerver, amely a vállalkozás telephelyén található; illetve egy távoli szerverparkban tárolt virtuális szerver is. A fizikai szerver nagy előnye, hogy természetesen bármikor azonnal hozzáférhető – így olyan vállalkozások számára, akiknek a tökéletes, száz százalékos rendelkezésre állás alapfeltétel, ideálisabb választásnak bizonyulhat. A virtuális, felhőn keresztül elérhető rendszer egy távoli szerverfarmon üzemel, és mivel redundáns adattárolást tesz lehetővé, az adatvesztéstől félőknek kiváló, biztonságos megoldást jelenthet. Cégünk a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokat, így például az Azure, Amazon, Google Drive, Skydrive rendszereket használja, de igénye esetén egyedi igényeket is teljesítünk.

Fizikai szerverek

A fizikai gépek adatai könnyen elérhetőek, nagy mennyiségű adatforgalom esetén is jól teljesítenek, az eléréshez pedig nincs szükség állandó internet kapcsolatra.

Virtuális szerverek

A virtuális gépek redundáns, nagy rendelkezésre állású szerverek, melyeket a távoli szerverparkban állandó biztonsági és technikai felügyelet alatt tartunk.

Üzemeltetés

Minden esetben célunk a teljes rendelkezésre állás és hibamentes üzem biztosítása, a problémákat pedig távoli kapcsolat vagy személyes kiszállás segítségével a legrövidebb időn belül kijavítjuk

Kérdése van a szerverüzemeltetéssel kapcsolatban?

Ha segítségre van szüksége a megfelelő szerver kiválasztásához, illetve gondoskodni szeretne informatikai rendszere központjának hibamentes működéséről, keressen meg minket most!

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet