Informatikai rendszerek karbantartása

Előzze meg az üzleti veszteségeket rendszeres karbantartással!

Nem csak akkor érdemes segítséget kérnie, ha már megtörtént a baj, és cége informatikai rendszere leállt, vagy valamilyen komoly hiba jelentkezett. Sokkal célszerűbb és költséghatékonyabb, ha megelőzi ezeket a problémákat. A stabilan, megbízhatóan működő IT-rendszer eléréséhez rendszeres rendszergazdai karbantartásra van szükség. Tevékenységünk keretében két területen nyújtunk segítséget:

  • Hardver karbantartás
  • Szoftver karbantartás

Hardver karbantartás

A rendszer hardverelemeinek karbantartásával elkerülhető egy váratlan és költséges leállás. Folyamatosan ellenőrizzük a hardverek állapotát, meghibásodás előtt kicseréljük az adott alkatrészeket és gépeket, illetve kapacitás- vagy funkcióhiány esetén jelezzük az új hardver beszerzésének szükségességét. Így a cégvezetőnek nem kell azok megrendelésével, beüzemelésével foglalkoznia.
hardver karbantartás

Megelőzés

A hibákat az ellenőrzésnek, teszteknek hála már azelőtt észlelhetjük, hogy komolyabb bajt, kiesést okoznának, így a rendelkezésre állás nem csökken.

Tisztítás

Az informatikai eszközöket az üzembiztos működés biztosítása érdekében rendszeresen és alaposan tisztítják szakembereink.

Javítás

A meghibásodott hardveralkatrészeket, ha lehetséges, megjavítjuk és újra üzembe állítjuk, így spórolva meg az új eszköz vásárlásának költségét.

Szoftver karbantartás

szoftver karbantartás

Telepítjük a szükséges szoftvereket, illetve rendszeresen elvégezzük azok frissítését. Így a rendszer mindig naprakész lesz, a legújabb biztonsági frissítések fogják védeni, és a lehető leghatékonyabban támogatja a napi munkát cégében. A lelassult számítógépeket szoftver oldalról rendbe rakjuk, így a munka üteme jelentősen felgyorsulhat; munkatársainak nem kell túlóráznia, önnek pedig túlórapénzt fizetnie.

Ha gondoskodni szeretne az irodai számítógépek gördülékeny és hibamentes működéséről, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Telepítés

Új kliens vagy platform rendszerbe kerülése esetén minden szükséges szoftvert partnereink kívánságainak megfelelően telepítünk és konfigurálunk.

Frissítés

Biztosítjuk, hogy minden program a legújabb verziókon fusson, a legfrissebb információkkal, hogy így fokozzuk a biztonságot és csökkentsük a hibák lehetőségét.

Támogatás

Legyen szó akár irodai vagy üzleti, könyvelői vagy ERP programoktól, támogatjuk az alkalmazások használatát harmadik féltől.

Ingyenes ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az informatikai rendszerek karbantartásával kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet