Adatvédelem a tervtől a megvalósításig

Ne veszélyeztesse cége bizalmas adatait!

A konkurencia sorából leginkább azokkal az egyedi, ötletes megoldásokkal tűnhet ki, amelyeket versenytársai nem használnak. Gondoskodnia kell tehát róla, hogy ezek a stratégiák és a bizalmas céges adatok ne juthassanak illetéktelenek tudomására. Nem elég, ha megbízható munkatársakkal veszi körül magát: informatikai rendszerének is tökéletes védelmet kell élveznie. Cégünk a tervtől a megvalósításig vállalja adatai védelmét.

Adatvédelmi terv

A terv alapja a rendszeres adatmentés, a vírusvédelem, a tűzfalak alkalmazása, illetve a redundáns adattárolás. Ezzel az adatok védelme mellett megakadályozhatja a jelszavak elvesztését, illetve a spamek elszaporodását is.
adatvédelmi terv

Adatmentés

Gondoskodunk az adatok rendszeres mentéséről, tárolásáról, illetve azok visszaállítási lehetőségeiről.

Vírusvédelem

A leghatékonyabb vírusirtó program alkalmazásával megvédjük a rendszert a rossz szándékú és kártevő programoktól.

Tűzfal

Megvédjük az informatikai rendszert a jogosulatlan, ártó szándékú behatolóktól.

Felhőalkalmazások

adatmentés a felhőbe

Legfontosabb adatait párhuzamosan egy felhőalkalmazásba (Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive stb.) is elmentjük, amely egy magas rendelkezésre állású, a helyi hálózattól független, többszörösen redundáns rendszer, melynek segítségével magasabb szintre emelheti az adatvédelmet.

Ha tökéletes biztonságban szeretné tudni céges adatait, keressen meg minket most!

OneDrive

Kifejezetten Windows operációs rendszerű eszközök és az Office 365 használói számára ajánlott a remek integráció miatt, hiszen ez a Microsoft saját felhőszolgáltatása.

Google Drive

A Google vagy Gmail fiókok használatára alapuló rendszerek esetében kiválóan alkalmazható, felhőalapú tárhelyszolgáltatás.

Felhő

A felhő távoli szervereken futó alkalmazások, szolgáltatások és az itt tárolt adatok összessége, mely biztonságos adatmentésre és költséghatékony üzemeltetésre ad lehetőséget a vállalkozásoknak.

Helyi adattárolás

A helyi rendszerek adatvédelmét rendszeres vírusirtással, hardveres és szoftveres tűzfallal védjük, ezzel megakadályozva az illetéktelenek hozzáférését, jelszavak elvesztését, a kellemetlen SPAM-ek (kéretlen levelek) elszaporodását.

Helyi szinten RAID rendszerekkel illetve NAS-okkal(adattároló tömb) biztosítjuk a redundanciát, melyek speciális sávos módon merevlemez tömbökön tárolják az adatokat, ezáltal meggátolva azt, hogy egy vagy több meghibásodás esetén is sértetlen maradjon az adat.

Hardveres tűzfalak esetében
RAID6 adatmentés

Raid

Cisco és Zyxel

A hardveres védelmet a neves Cisco és Zyxel

ESET termékcsalád

Az ESET vírusirtó és biztonsági programcsalád nagyon megbízható és jól konfigurálható. Az asztali gépektől a szervereken át a mobil eszközökig mindent lefednek.

Ingyenes ajánlatkérés

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az informatikai rendszerek adatvédelmével kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet