Informatikai rendszerek felügyelete profi rendszergazda segítségével

Ha valóban sikeressé akarjuk tenni a vállalkozásunkat, ehhez megfelelő alapokat kell leraknunk. Ezeket az alapokat pedig a hatékony, biztonságos, stabil üzemeltetés biztosítja, amelyet profi rendszergazdák tesznek lehetővé.

Rendszergazdai szolgáltatásunk olyan kis- és középvállalkozások számára ideális, akik tudják, eredményes működésük alapfeltétele, hogy informatikai rendszereik a lehető legjobban működjenek. Cégünk elsődleges feladata, hogy vállalkozásának rendszere, hálózata a cég sikerességét elősegítse, ne pedig meggátolja lehetőségei kibontakoztatásában.

Informatikai rendszergazda

Cégünk a teljes hálózat hatékony felügyeletét kínálja annak minden egyes részére a szerverektől a perifériákig. Rendszergazdáink ugyanolyan nagy szakértelemmel és tapasztalattal tartják karban az asztali számítógépeket, ahogyan rutinnal valósítják meg akár a redundáns, biztonságos adattárolást is. A rendszer felügyelete, működtetése során mindig tekintettel vagyunk ügyfeleink különleges igényeire, az egyedi követelményekre.

Szakembereink a nap minden órájában aktívan felügyelik a rendszert, és bármilyen hiba jelentkezzen is, annak kijavítását a lehető leggyorsabban megkezdik, hogy teljes rendelkezésre állást biztosíthassanak.

rendszergazda

Karbantartás

Rendszergazdáink folyamatosan figyelik és rendszeresen ellenőrzik a rendszer állapotát, hogy egy hiba se következhessen be váratlanul.

Adatvédelem

A távfelügyelet és az ellenőrzés lehetővé teszi, hogy a hibákat már azelőtt feltárjuk és elhárítsuk, mielőtt bármilyen gondot okoznának, legyen szó akár szoftveres, akár hardveres rendellenességről.

Rendszerfelügyelet

A hardvereszközöket kitisztítjuk, eltávolítjuk a szennyeződéseket, így töredékére csökkentjük az esélyét az e téren jelentkező meghibásodásoknak.

Szerverüzemeltetés

Gond esetén a hibajavítást már a távolból megkezdik rendszergazdáink, a hardvereszközök cseréjét a helyszínre érkezve haladéktalanul, profi módon elvégzik.

Kérdése van a rendszergazda szolgáltatással kapcsolatban?

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet