Bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető az Office

Manapság már az emberek számtalan, különféle típusú és márkájú eszközt használnak, különféle helyszínekről. Ebben tudott az Office 365 versenytársaihoz képest nagyot újítani, mivel Windows, OS X, Android vagy iOS operációs rendszert használó eszközökön is ugyanazt a használati hatékonyságot, élményt tudja nyújtani. A Microsoft az Office 365 segítségével megteremtette a mobil eszközök használatának hatékonyságát.

Az Office 365 minden használatkor ott folytatja, ahol előtte abbahagyta, függetlenül a helyszíntől és eszköztől. Ismeri a felhasználó beállításait, szokásait, hol hagyta abba a munkát. Ezzel növeli a felhasználó elégedettségét és a munka hatékonyságát.

Alapértelmezetten menti az adatokat a felhőbe a SkyDrive-ra vagy a SkyDrive Pro-ra attól függően, hogy melyikkel rendelkezik a felhasználó. Ennek köszönhetően nincs több elveszett, sérült fájl és mindig ott lesznek, ahol használni akarja a felhasználó. Telepítése rendkívül egyszerű és gyors a tovább fejlesztett telepítő rendszernek köszönhetően bármelyik Windows 7, vagy újabb Windows rendszeren.

Telepíthető és használható az Office korábbi változataival együtt is. Az Office 365 ProPlus használatával, akár 5 számítógépre is telepíthető.