Office 365 csoportmunka

Az Office 365 a csoportmunka leglelkesebb támogatója.

Az Office 365 kiemelkedőt alkotott a csoportmunka támogatásában. Közös munka úgy, hogy a csoporttagok különböző helyszíneken lehetnek. Új módszerek használatára ad lehetőséget a Lync a hang és videó kapcsolat biztosításával. A videókonferencia (akár HD minőségben is) és a telefon használatának bevezetésével csökkennek az utazási és telekommunikációs költségek.

Üzleti színvonalú e-mail rendszert és naptármegosztást biztosít a csoportok számára. Céges weboldalak, csoportok weboldalának felépítését egyszerű frissítését és tárolását a felhőben biztosítja az Office 365. Vállalati hírcsatornák és mikroblogok használatának lehetőségével további előnyökhöz juttatja a vállalatot.

Dokumentumok és webhelyek követését teszi lehetővé az Office 365 felületén keresztül. A hírfolyamokból Outlook feladatokat lehet létrehozni. Az online jelenlét érzékelésére alkalmas a rendszer, így egyszerüsődik a közvetlen kapcsolat felvétel a felek között. További SharePoint lehetőségek vannak, mint a dokumentumok, fájlok, alkalmazások megosztása, közös használatra vagy csak olvasásra.

ELőnyei

 • Egyszerű szerelési technológia
 • Alacsony telepítési költségek
 • Olcsó aktív eszközök
 • Relatív gyors adatátvitel
 • Szennyeződésre kevésbé érzékeny csatlakozások
 • Helyes telepítés után megbízható, sokoldalú, költséghatékony
Alapos tervezéssel kezdődik a hosszútávon hatékony hálózat kiépítése!

Sharepoint

csoportmunka

Felmérés

Tervezés

Ellenőrzés

Lync

strukturált hálózat kiépítése

Előkészítés

Megvalósítás

Tesztelés

Kérdése van az Office 365 csoportmunka lehetőségeivel kapcsolatban?

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

  Név (szükséges)

  Email cím (szükséges)

  Üzenet