Office 365 adatbiztonság

Az Office 365-tel nagyobb biztonságban lehetnek az adatai.

Az Office 365 leváltja a bonyolult és komplex infrastruktúra menedzselésének igényét, amely lefoglalja az IT szakembereket. Egy egyszerű konzol felület segítségével lehet irányítani a teljes Office 365 funkcionalitását.

Az adatbiztonságot az iparági és jogi szabályozásoknak megfelelően védi a Microsoft. Geo-redundáns adatközpontokban történik az adatok tárolása, hogy az adatközpont szintű leállások se okozzanak adatvesztést vagy munkaidő kiesést. 99,9%-os pénzügyileg garantált rendelkezésre állást garantál a Microsoft SLA (Service Level Agreement). Az adatmentést központilag be lehet állítani, de a mentési szabályok láthatóak a végfelhasználók számára is. Bizonyos esetekben, ha szükséges a végfelhasználó is kaphat jogosultságot az adatmentési szabályok felülbírálására

Az Office alkalmazásokat a felhőből streameli az Office 365, ennek köszönhetően válik lehetővé a szinte azonali indulás. A kompatibilitási problémák jelentősen lecsökkennek a helyi alkalmazásintegráció, az Office add-in kompatibilitás és a korábbi verziókkal történő párhuzamos telepítés nyomán. A frissítések a felhasználók számára észrevétlenül történik a rendszergazdák felügyelete mellett.

ELőnyei

 • Egyszerű szerelési technológia
 • Alacsony telepítési költségek
 • Olcsó aktív eszközök
 • Relatív gyors adatátvitel
 • Szennyeződésre kevésbé érzékeny csatlakozások
 • Helyes telepítés után megbízható, sokoldalú, költséghatékony
Alapos tervezéssel kezdődik a hosszútávon hatékony hálózat kiépítése!

Réz alapú strukturált hálózat tervezése

strukturált hálózat tervezés

Felmérés

Tervezés

Ellenőrzés

Réz alapú strukturált hálózat kiépítése

strukturált hálózat kiépítése

Előkészítés

Megvalósítás

Tesztelés

Kérdése van az Office 365 adatbiztonságával kapcsolatban?

+36 30 941 3607

office365@borosinformatika.hu

  Név (szükséges)

  Email cím (szükséges)

  Üzenet