Microsoft termékek

A Microsoft termékei, elsősorban az Office családba tartozó szoftverek ma az irodai munka gerincét adják, s nem véletlenül a legnépszerűbbek hosszú évek óta.
Cégünk két kategóriában végzi a Microsoft által forgalmazott programok licencelését:
  • Windows operációs rendszerek
  • Office irodai programok
A Microsoft jól ismert és megbízható szoftvereivel az Ön informatikai rendszere is hatékonyabb lesz!

Windows operációs rendszerek

A Windows megbízható és sokoldalú operációs rendszerei nem csak kliensgépek rendszereként szolgálhatnak. Kifejezetten rendszerirányításra szánt szoftvereik az egész vállalati rendszert képesek hatékonyan és biztonságosan összefogni, úgy hogy Önnek ne legyen gondja annak üzemelésére. Tapasztalt szakembereink a Windows operációs rendszerek telepítését, beüzemelését és karbantartását, hibaelhárítását nagy gyakorlattal végzik.
hardver karbantartás

Kliens

A Windows operációs rendszerek egyszerű, könnyen kezelhető, irodai munkára kiválóan használható platformot biztosítanak, ideálisak bármilyen téren tevékenykedő vállalat számára.

Szerver

A Windows rendszerirányítási szoftverei biztonságosan képesek felügyelni és működtetni a nagyobb vállalati rendszereket is, így olyan hatékonyságot biztosítani, amely a modern korban már elvárható minden profi vállalati hálózattól.

Megbízhatóság

A Windows nem véletlenül örvend töretlenül nagy népszerűségnek, mivel igen megbízhatóan üzemeltethetőek a segítségével mind a kliensek, mind pedig komplett rendszerek. Nem csak a rendelkezésre állás, de a védelem terén is kiemelkedően jól teljesítenek, ezért ideális választást jelentenek.

Office irodai programcsomag

szoftver karbantartás
Az Office a Microsoft egyik legerősebb brandje, és nem is véletlenül, hiszen e szoftvercsalád neve már gyakorlatilag egyet jelent az irodai munkával. Legyen szó bármilyen területen tevékenykedő cégről, kliensgépeiről ez a programcsomag nem hiányozhat, hiszen a mindennapokban stabil hatékonyságot és mindenkori megbízhatóságot jelent.

Office 2013

Ez a programcsomag lehetővé teszi, hogy a dolgozók hatékonyságát maximalizálja, a szoftver működését teljes mértékben testreszabhassa az igényeknek megfelelően, és minden szükséges dokumentumot egy helyen, bárhonnan elérhetően a OneDrive felhőalapú rendszerében tároljon. Nem csak otthoni használatra, de kisvállalkozások számára is tökéletesen megfelelő csomag.

Office 365

Az alapvető Word, PowerPoint, Excel és Outlook alkalmazások ma már nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egy irodai dolgozó teljesítménye legjavát nyújthassa. Az Office 365 tartalmazza a OneDrive felhőalapú tárhelyszolgáltatáshoz való hozzáférést és a Skype-szolgáltatást is, amely a vállalati kommunikációt nagyságrendekkel hatékonyabbá teheti.

Hatékonyság

A Microsoft irodai használatra tervezett szoftverei segítségével bármilyen dokumentum könnyen és egyszerűen elkészíthető, a felhasználók egyszerű és barátságos felületen végezhetik munkájukat, s igénybe vehetik a felhőalapú megosztást is, amely lehetővé teszi, hogy ahhoz, bármikor, bárhonnan gond nélkül hozzáférjenek. Éppen ezért a megbízható és hatékony Office nem hiányozhat egyetlen irodából sem.

Ingyenes ajánlatkérés

Tegye hatékonyabbá cége informatikai rendszerét ön is a Microsoft jól ismert és megbízható szoftvereivel!

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Microsoft termékeivel kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet