Ha olyan rendszert akarunk létesíteni, amely minden körülmények között megbízhatóan üzemel majd, akkor nem csak arra kell figyelnünk, hogy a legminőségibb, legmodernebb informatikai eszközöket szerezzük be, de szükség van azok tökéletes integrációjára, a rendszer makulátlan összeillesztésére is. Ilyenkor az eszközrendszer hatékonyságát és a kompatibilitást egyaránt figyelembe kell vennünk.

Tapasztalt rendszergazdáink a rendszereszközök beszerzését, beüzemelését és karbantartását a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel végzik el. Cégünk csak a legmegbízhatóbb, márkás termékekkel foglalkozik, s az eszközök beszerzésében is segítséget nyújtunk ügyfeleink számára: szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkező pályázatíróink figyelik az aktuális pályázatokat és a pályázati anyagokat is elkészítik igény esetén.

Mobil eszközök

Az okoseszközök mára egyértelműen meghódították már maguknak nem csak a fogyasztói piacot, de az üzleti életet is, így nem feledkezhetünk meg róluk egy jól működő és rugalmas rendszer kiépítésekor. Az okostelefonok és táblagépek praktikusak, bárhol és bármikor használhatóak, általuk a rendszerhez könnyedén hozzáférhet az, akinek szüksége van rá. Megválaszolhatjuk rajtuk leveleinket, pillanatok alatt elérhetjük és szerkeszthetjük a szükséges dokumentumokat, s mindezek miatt az üzleti életben tevékenykedőknek nélkülözhetetlen társaivá váltak. Nincs ez másként komolyabb munkavégzésre alkalmas notebookok esetében sem, amelyek kicsi, kompakt, hordozható megjelenésükkel tökéletes hordozható platformként szolgálnak.

Ahhoz, hogy a vállalat hatékonyan működhessen, mindezeket az eszközöket a vállalati informatikai rendszerbe is integrálni kell. Cégünk ez operációs rendszertől függetlenül képes elvégezni, akár Windows, Andorid, iOS vagy Windows Phone alapú eszközökről beszélünk.

Mobil eszközök az IT rendszerben: Okostelefon, táblagép, notebook, laptop

Irodai munka

Lehetővé tesszük, hogy az irodai munka gördülékenyebbé és hatékonyabbá válhasson azáltal, hogy a nyomtatókat, fénymásolókat, faxokat és más eszközöket integráljuk a rendszerbe, igény szerit mindezek beszerzésében, telepítésében és természetesen karbantartásában, hibaelhárításában is rendelkezésre állunk. Raktárról biztosítjuk az irodai eszközök fogyóanyagainak utánpótlását, mint a nyomtatópatronok, tonerek, papírok, adott nyomtatótípusok esetén pedig az utántöltést is megszervezzük ügyfeleink számára.

Irodatechnikai eszközök szállítása, karbantartása.

Kliens gépek

A hagyományos asztali kliensek még mindig az irodai munka legfőbb terepét jelentik, ezért természetesen ezekre is nagy hangsúlyt fektetünk a rendszer kiépítésekor és karbantartásakor.
A különféle konfigurációkat mindig az adott igényeket szem előtt tartva, a megrendelővel szorosan együttműködve állítjuk össze, legyen szó akár tervezői munkaállomásról, programfejlesztő vagy könyveléshez használt számítógépről.

Cégünk elsősorban Intel alapú munkaállomásokkal foglalkozik, amelyek teljesítményben és megbízhatóságban magasan riválisaik felett teljesítenek. A kliensgépeket OS X, Windows vagy Linux rendszerekkel telepítjük, akár több számítógépből álló munkaállomások esetén is mindig a legnagyobb precizitással.

Munkaállomások beszerzése és javítása, számítógépek szervizelése.

Hálózati eszközök

A kliensgépek lekéréseit a vállalati szerverek szolgálják ki, amelyek lehetővé teszik, hogy a rendszer perifériái egymás között tudjanak kommunikálni, így hatékony egésszé álljanak össze. A hálózati forgalom elosztását a routerek és switchek végzik el. Ezek kapcsolják össze a rendszer egyes végpontjait és képeznek hidat az eszközök között.

A rendszer védelmét is biztosítani kell természetesen, hogy illetéktelenek a bizalmas adatokhoz, állományokhoz ne férjenek hozzá. A tűzfalak megfelelő védelmet képesek biztosítani a spammel, vírusokkal, malware programokkal, túlterheléses támadásokkal és betöréses támadásokkal szemben is.

Routerek, switchek, tűzfalak, szerverek beszerzése, telepítése és karbantartása.

Ha elavult az informatikai infrastruktúrája és fejleszteni szeretné bátran keressen minket elérhetőségeinken vagy az info@borosinformatika.hu mail címen. Ingyenesen vállalljuk az  IT rendszer felmérését és fejlesztési tanácsadást.

Kérdése van az IT infrastruktúra fejlesztéssel kapcsolatban?

Kérdése van a rendszergazda szolgáltatással kapcsolatban?

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet