Eset biztonsági programok

Az ESET integrált biztonsági csomagjai teljes körű védelmet biztosítanak a céges hálózatok számára. Nem csak a kémprogramok, kártevő szoftverek, de a levélszemét ellenében is megóvják a rendszert, s meghiúsítják a behatolási kísérleteket is. A biztonsági csomag beépített lopásvédelmi modullal is rendelkezik, amely segíti az eltulajdonított vagy elvesztett hordozható eszközök visszaszerzését.

Vírusirtók

Az ESET Endpoint Antivirus a NOD32 technológia alapjain a vállalati rendszerek számára egyszerre biztosít hatékony és gyors védelmet. A szoftver felhőalapú technológiát, a csatlakoztatott eszközök kezelését is támogatja, és képes az adatbázis-visszaállításra. A szoftver a vírusok, a kémprogramok és trójai szoftvere, férgek és rootkitek ellen is teljes védelmet biztosít, ahogy az adathalász kísérletek ellen is óvja a vállalati rendszert.
hardver karbantartás

Eszközfelügyelet

Az illetéktelen eszközök használatát letiltja, illetve személyre szabható lehetőségeket biztosít az egyes eszközök védelmére, ahogyan a felhasználók és csoportok számára is.

Adatbázis-visszaállítás

A vírusdefiníciós adatbázis a frissítések hibája, vagy ha azok a rendszerrel inkompatibilisek, egy korábbi állapotra állítható vissza.

Felhőalapú védelem

A hálózatot online és offline is védi, az ismertségi adatbázis felhőalapú használatával a fenyegetések keresése és felismerése hatékonyabbá válik.

Tűzfalak

szoftver karbantartás

A vállalati rendszerek biztonságát garantáló ESET Endpoint Security szolgáltatásai megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a rendszer felügyeletét és védelmét. A szoftver lehetővé teszi a webes felügyeletet, támogatja a csatlakoztatott eszközök védelmét és a felhőalapú technológiát, minden beállítása személyre szabható. A tűzfal a munkaállomások és szerverek védelmét is ellátja, és lehetővé teszi az ESET termékek központi adminisztrációját.

Központi adminisztráció

Az ESET szoftvere segítségével a különféle biztonsági programok integrált módon, egyetlen kezelőfelületről érhetőek és kezelhetőek.

Behatolás-védelem

A szoftver a rendszerleíró adatbázist, folyamatokat és alkalmazásokat, állományokat is védi a betörési kísérletektől, így nem kell félnie attól, hogy rendszerébe illetéktelenek léphetnek be.

Védelem több platformon

Az ESET biztonsági rendszere Windows, OS X és Linux platformokon egyaránt képes a fenyegetések kiszűrésére és az operációs rendszerekre jellemző kártevők felismerésére.

Ingyenes ajánlatkérés

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Eset programokkal kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet