Cisco eszközök

Cisco kisvállalati hálózati eszközeinek értékesítése, telepítése és beállítása.

A Cisco a világ egyik vezető technológiai vállalata a hálózati megoldások terén, és nem véletlenül. Eszközeik megbízhatóak és nagy teljesítményűek, olyan architektúrát biztosítanak, amely segítségével tökéletesen működő kisvállalati hálózat építhető ki. A hálózat szükség esetén jól skálázható, és számos különféle platformon használható, így biztosítja a megfelelő mobilitást, amely ma már a vállalati szférában alapkövetelménynek számít.

Cisco hálózati eszközök

A Cisco architektúrái az informatikai infrastruktúrát egyszerűen programozhatóvá teszik, így biztosítják az új üzleti lehetőségek kihasználását. A Cisco hálózati eszközei nyitott alkalmazás-ökoszisztémát biztosítanak könnyebb integrációt téve lehetővé és csökkentve a költségeket, az alkalmazások akár a felhőben is használhatóak, igazíthatóak a hálózatokhoz, így mindig remekül optimalizált hálózatokkal dolgozhatunk. Vezérlési funkciói gondoskodnak arról, hogy a hálózati szolgáltatások következetesen kerüljenek kiosztásra.
hardver karbantartás

Router

Nagy biztonságú kapcsolat hozható létre általuk, amelyek adatállományok, hang és videó továbbítására is megfelelőek, így az alkalmazottak bármikor csatlakozhatnak a vállalati hálózathoz.

Switch

A Cisco switchek megbízható hálózati teljesítményt nyújtanak, amelyek könnyen telepíthetőek és a kisvállalatok számára ideális hálózati lehetőségeket és biztonságot nyújtanak.

Access Point

A Cisco hozzáférési pontok segítségével megbízható szélessávú kapcsolatok hozhatóak létre kár nagy forgalmat igénylő applikációk számára is, biztosítva a megfelelő teljesítményt.

IP telefónia

A Cisco megoldásai a videó-, hang- és adattovábbítást egyetlen egységes hálózaton keresztül oldják meg, melynek költségei akár egy éven belül megtérülhetnek. Az IP alakú kommunikáció az adathálózaton keresztül zajlik, különálló telefonhálózat kiépítése így nem szükséges, akár belső hálózaton keresztül is megvalósítható. Az IP telefónia vállalatok számára hatékonyságot és rugalmasságot biztosít, a hagyományos funkciók személyre szabható beállításokkal és egységes üzenetkezeléssel egészülnek ki. Minden felhasználó maga állíthatja be a szükséges szolgáltatásokat, és a mobilitás miatt az irodából bárhonnan hozzáfér a hálózathoz.
szoftver karbantartás

Minőség

Az egyéni beállítások és a biztonságos, stabil hálózat igen magas minőségű kommunikációt biztosítanak mind a vállalaton belül, mind kifelé.

Gyorsaság

A telepítés könnyen és gyorsan elvégezhető, s a szolgáltatások használata igen egyszerű, így a munkatársak munkáját nagymértékben meggyorsíthatják.

Hatékonyság

A munkát számos hatékonyságnövelő szolgáltatással segítik a Cisco megoldásai, mint az egységes üzenetkezelés és az egyéni igényeknek megfelelő beállítási lehetőségek.

Ingyenes ajánlatkérés

Az ajánlatkérés elküldése után ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatot küldünk 1 munkanapon belül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az Cisco termékekkel kapcsolatban, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy a következő elérhetőségeinken:

+36 30 941 3607

info@borosinformatika.hu

    Név (szükséges)

    Email cím (szükséges)

    Üzenet